Dekker & zn Machinetransport

Tel: +31 35-6564915  Mob: +31 6-15088177 | Dekker Machinetransport | De Kwakel 14 | 1241 LC | Kortenhoef (NL)

Home

Dekker Machinetransport

Dekker-2“Alles is mogelijk en niets is hetzelfde.” Dat is wat wij dagelijks meemaken. Zowel over of door het betreffende pand zijn we van alle markten thuis, voor het (intern) verplaatsen van uw machines. Kleine doorgangen, kwetsbare ondergronden en andere obstakels gaan wij hierbij niet uit de weg.

Door ons uitgebreide contactennetwerk kunnen wij snel en adequaat handelen. Hierbij beschikken wij over de benodigde kennis voor het uitvoeren van de diverse transporten door geheel Europa. Daarnaast kunnen wij u ook assisteren met vergunningen en planning opdat ieder transport zo optimaal mogelijk verloopt.

image_00014Wij kunnen u van dienst zijn voor zowel het (de)monteren van uw complete machinepark, als het inpakken en transport gereed maken voor wegtransport, zee- of luchtvracht. Dit kan doordeweeks en in het weekend, wij staan 24 uur per dag voor u klaar. Immers alles is mogelijk!

Onze klanten zijn bedrijven uit verschillende sectoren waaronder de grafische sector, de metaalbewerking, de staalsector en de industrie.

Al twee generaties lang zijn wij diverse partijen van dienst!